top of page
testi.jpg
  • Writer's pictureOCMG Nordic

Nea Lehmussaaresta OCMG Nordicin myyntijohtaja 

OCMG Nordicilla aiemmin asiakassuhdepäällikkönä työskennellyt Nea Lehmussaari käärii hihansa OCMG:n ensimmäisenä myyntijohtajana 16.5. alkaen.


“Odotan eniten uudessa roolissani, että pääsen tekemään upeita toteutuksia asiakkaiden kanssa ja ideoimaan uutta”, Nea kertoo.


Uuden tehtävän mielenkiintoisuus sekä muistot ihanasta työilmapiiristä vetivät Nean takaisin OCMG:lle.


OCMG:n asiakassuhdepäällikkö Jaakko Lehtonen, AD Hilla Hakala, viestinnän asiantuntija Maria Vakkanen ja markkinointijohtaja Terhi Backman ehtivät työskennellä Nean kanssa jo aiempina vuosina. OCMG:n tiimi ilahtui Nean paluusta - Nean aurinkoinen ja rempseä persoona on tervetullut täydennys OCMG:n nykyiseen porukkaan.


“Nean paluu on erittäin mukava uutinen. Hänen kanssaan työskentely on ollut ammattimaista, ja hauskoja hetkiä on koettu yhdessä paljon. Hänen ammattitaitonsa ja asiantuntijuutensa on OCMG Nordicille äärettömän arvokasta”, Jaakko sanoo.


“Nea on työkaverina niin energinen, että hänestä saa itsekin lisäboostia töihin. Nea ei turhia valittele, vaan ryhtyy tuumasta toimeen”, Hilla kuvailee.


“Lisäksi Nealla on todella hyviä ideoita, eikä hän pelkää laittaa itseään likoon. Nean määrätietoisuus ja hyvä asenne ovat sellaisia piirteitä, jotka varmasti auttavat häntä menestymään myyntijohtajan tehtävässä”.


"Nean paluun myötä lähdetään rakentamaan OCMG Nordicista Suomen positiivisinta työpaikkaa ja kiinnostavinta vaikuttajamarkkinointitoimistoa", Terhi lisää.

115 katselukertaa

Comentarios


bottom of page