top of page
testi.jpg
  • Writer's pictureOCMG Nordic

Kuinka vaikuttajamarkkinointitoimisto voi erottua massasta?

Asiantuntijamyynti vaatii onnistuakseen kilpailukykyisen tuotteen ja myyntiä tukevan organisaation.Henna Mykrä on työskennellyt OCMG Nordicilla asiakassuhdepäällikön tehtävissä reilut puoli vuotta. Myynnistä jo kokemusta kerryttänyt Henna kertoo, millaista yritysmyynti on OCMG:llä.Yksi OCMG:n erottautumistekijä on kontaktoitavien asiakkaiden määräytyminen. OCMG:llä myyjä saa itse valita kontaktoitavat asiakkaat, eikä asiakkaita määrätä myyjille ylemmältä taholta.
“Myyjä saa keskittyä itselle mielekkäisiin juttuihin. Ei tarvitse hakata päätä seinään sellaisten alojen kanssa, jotka ei ole täysin oma juttu. Toki välillä täytyy mennä myös epämukavuusalueelle, jotta myynnissä voi kehittyä”, Henna kuvailee.


Vapaus ja vastuu


Vapauden myötä myyjille tulee myös vastuu asiakassuhteiden huolellisesta hoitamisesta. Palapeli on pidettävä itse kasassa, jotta omat asiakkaat pysyvät tyytyväisinä.


Toisaalta vapaus merkitsee myös vapautta olla aidosti luova. Epätavallisetkin ideat saavat yleensä vihreää valoa toimitusjohtaja Janika Tommilalta.

“Täällä uskalletaan kokeilla uusia asioita, ja villeilekin ideoille saa helposti Janikan tuen. Uusien ideoiden kanssa ei tarvitse mennä monimutkaisen byrokratian läpi, mikä on aitoa ketteryyttä. OCMG:llä osataan yhdistää maalaisjärki bisnesajatteluun”, Henna kuvailee.


Luovaa myyntiä tukee motivoiva palkkamalli, jossa ei ole provisiokattoa.


Aito kilpailuetu


OCMG:n tuotteen ainutlaatuisuus piilee monikanavaisuudessa, ja Henna nimeää sen OCMG:n kilpailueduksi.


“Emme varmasti ole halvin vaikuttajamarkkinointitoimisto, mutta teemme asiat positiivisesti eri tavalla. Kuten toimitusjohtaja opasti jo perehdytyksessä, markalla saa markan tavaraa. Meillä on hyvä valikoima vaikuttajia, ja myyjiä myös kuunnellaan uusien vaikuttajien valinnassa”, Henna kertoo.


Ammattituotannon lisäarvo on Hennan mielestä helppo kommunikoida asiakkaille, sillä sen lisäarvo on selkeä. OCMG:n korkean asiakastyytyväisyyden takana on muun muassa kampanjoiden toteutuksen helppous asiakkaan näkökulmasta.


“Yrityksellekin ostaminen on tosi helppoa, kun vaikuttaja valitaan heidän puolestaan. OCMG tuntee vaikuttajansa aidosti, joten osaamme valita asiakasyritykselle juuri oikeat vaikuttajat, joiden kanssa homma toimii. Ammattilaisten kanssa toimiessa asiakasyritykset saavat rahoilleen parempaa vastinetta, sillä vaikuttajan valinta ilman aiempaa kokemusta voi herkästi mennä pahasti mönkään”, Henna sanoo.


Henna Mykrä:


OCMG Nordicilla puolisen vuotta työskennellyt Henna Mykrä on tehnyt töitä myynnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hennalla on myynnin lisäksi kokemusta myynnin valmennuksesta ja rekrytoinnista. Henna on johtanut 5-30 henkilön kokoisia myyntitiimejä, sekä tehnyt myyntijohtajan tehtäviä. Hennan polku on kulkenut liittymämyynnistä isoihin yritysmyyntituotteisiin.


Henna on luonteeltaan oikeudenmukainen ja kova tekemään töitä. Myyntijohtajan roolissa Henna on huolehtinut siitä, että kaikkia kohdellaan samalla tavalla.163 katselukertaa

Comentarios


bottom of page