top of page

Meistä

OCMG Nordic Oy on perustettu 2020 vuoden lopussa ja toiminta aloitettiin 2021 alkuvuodesta. Aluksi yrityksen liiketoiminta keskittyi sisällöllisiin artikkeleihin, joihin yhdistettiin vaikuttaja tuomaan kiinnostavuutta artikkelia kohtaan. Artikkelit julkaistiin Suomen suosituimmissa aikakausilehdissä. OCMG Nordicin toiminnassa on vieläkin mukana aikakausilehdet, mutta artikkelien luonne on muuttunut.

 

Nykyisin yritys tarjoaa monikanavaisia ratkaisuja markkinoijille. Esimerkiksi kohdennettua digimarkkinointia, aikakausilehtiä, videotuotantoa ja erilaiset somenäkyvyysstrategiat - kokonaispaketteja miten hyödynnetään vaikuttajan kanssa tehty yhteistyö mahdollisimman laajasti.

 

Yritys on aloittanut toimintansa Tampereen Satakunnankadulta, jossa ensimmäinen toimitila sijaitsi. Tällä hetkellä toimimme Tampereella ja Helsingissä. Yrityksen toiminta kattaa koko Suomen ja meillä on myös useita asiakkaita Suomen ulkopuolella.

Yrityksen ensimmäisiä vaikuttajia joiden kanssa yhteistyötä alettiin tekemään olivat mm. Esko Eerikäinen, Varpu Hintsanen, Anniina Raittinen, Juha Larm ja Sointu Borg. Nykyään meillä on laajat vaikuttajaverkostot ja kartoitamme asiakkaan tarpeen mukaan sopivat vaikuttajat, mutta toki mielellämme työskentelemme tuttujen vaikuttajien kanssa.

r7RkNABw.jpeg
bottom of page