top of page

Palvelumme

Sosiaalinen media 

Etsimme sinulle oikean sosiaalisen median kanavan kohderyhmäsi perusteella ja räätälöimme sisällön kanavan vaatimusten mukaan.  Jokaisesta toteutetusta kokonaisuudesta tuotetaan loppuraportti, jossa analysoidaan onnistumista ja keskustellaan laajasti tuloksista. Haluamme varmistaa, että kampanja on ollut tehokas ja tuottaa haluttuja tuloksia. Tarvittaessa toteutamme raportit myös englanniksi.

 

 • Instagram: Visuaalinen voima ja yhteisön rakentaminen – Instagram on tehokas tapa tavoittaa nuorempaa yleisöä ja tuoda esiin brändisi persoonaa. 

 • LinkedIn: Ammatillinen verkostoituminen ja brändin rakentaminen - LinkedIn tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa yritysammattilaiset ja jakaa asiantuntemusta. 

 • YouTube: Video on voimaa – YouTube tarjoaa mahdollisuuden jakaa pidempiä ja syvällisempiä sisältöjä, jotka voivat resonoida yleisösi kanssa. 

 • TikTok: Nuorekasta luovuutta ja viihdettä - TikTok on lyhyiden videoiden alusta, joka voi saavuttaa nopeasti suuren yleisön, erityisesti nuorempien keskuudessa. 

Gogolf, Alina, some-2.jpg
Hannele, apobase, original-2.jpg

Sisällöntuontanto

Tarjoamme kattavat sisällöntuotantopalvelut monenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyse sitten visuaalisesti näyttävistä kuvista, vakuuttavista teksteistä, taitavasta taitosta tai huomiota herättävistä bannereista, me olemme täällä varmistaaksemme, että yrityksesi erottuu kilpailijoistata ja saavuttaa loistavia tuloksia. 

 

 • Valokuvaus: Ammattitaitoiset valokuvaajamme ikuistavat brändisi parhaat puolet vaikuttajien kanssa. Tarvitsitpa sitten tuotekuvia, henkilökuvia tai tapahtumakuvia, me takaamme laadun. 

 • Tekstien tuottaminen: Kiehtovat tarinat ja informatiiviset tekstit ovat osa vahvaa brändiä. Kirjoitamme kiinnostavaa sisältöä, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi. 

 • Taitto: Visuaalinen ilme on tärkeää. Huolehdimme, että brändisi viesti esitetään houkuttelevasti ja ammattimaisesti. 

 • Bannerit: Näkyvyys verkossa on ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä bannereita, jotka houkuttelevat katsojan huomion. 

Tapahtumat

Haluatko varmistaa, että seuraava tapahtumasi jää ikimuistoiseksi?  Kerro meille tapahtumasi tavoitteet, ja autamme sinua valitsemaan täydelliset puhujat, esittelijät ja juontajat. Kokeneet ja karismaattiset puhujat, asiantuntevat esittelijät ja ammattitaitoiset juontajat tuovat tapahtumaasi kaivattua syvyyttä ja viihdyttävyyttä. 

 • Puhujat: Tutustu valikoimaamme inspiroivia ja asiantuntevia puhujia, jotka voivat käsitellä laajan kirjon aiheita – aina liiketoiminnan strategioista henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

 • Esittelijät: Tarvitsetko asiantuntijaa, joka jakaa tietonsa ja taitonsa yleisöllesi? Meillä on verkostossa esittelijöitä eri aloilta, jotka tekevät tapahtumastasi informatiivisen ja kiinnostavan. 

 • Juontajat: Anna tapahtumallesi sujuva kulku ja viihdyttävä ilmapiiri. Valitse juontajamme, joilla on ammattitaito ja läsnäolo, jotka pitävät yleisösi kiinnostuneena. 

c7b25348-8bf4-46ff-8d3f-3904a9d71545.jpg
Janne, EA Sports, NHL23, some-6.jpg

Strateginen- ja luovasuunnittelu

Vaikuttajamarkkinointi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa suoraan kohdeyleisösi. Oli tavoitteesi sitten brändimarkkinointi, tuotetuntemuksen lisääminen, yhteisön rakentaminen tai tuotteen lanseeraus, strateginen vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelu voi olla ratkaiseva askel menestyksellesi. 

 

Mitä me tarjoamme: 
 

 • Kohdennettu strategia, joka on täysin linjassa brändisi tavoitteiden kanssa. Ymmärrämme kohdeyleisösi ja valitsemme vaikuttajat, jotka resonoi heidän kanssaan. 

 

 • Ammattimaisten vaikuttajien tarjoaminen. Teemme yhteistyötä laajan vaikuttajaverkostomme kanssa ja valitsemme juuri sinun brändillesi sopivat vaikuttajat. Laadukas yhteistyö varmistaa, että viestisi välittyy autenttisesti ja tehokkaasti. 

 

 • Kampanjoiden suunnittelussa käytämme monien vuosien oppeja yleisön huomion herättämiseen ja osallistamiseen. Osaamme tehdä vaikuttajiemme kanssa onnistuneet kampanjat niin ajankohdaltaan, visuaalisuudeltaan ja timanttisilta ideoiltaan. Osaamme tulosten maksimoimisen. 

 

 • Mittaus ja analyttiikka. Me OCMG:llä haluamme todellakin näyttää miten kampanjat onnistuivat. Tarjoamme kattavat analyysit ja tuokset kampanjoista. Näin voit nähdä selkeästi, miten vaikuttajamarkkinointi tukee brändisi tavoitteita 

Suomen monikanavaisin vaikuttajamarkkinointitoimisto

OCMG Nordic nosti vaikuttajamarkkinoinnin uudelle tasolle Suomessa hyödyntämällä sisältömarkkinoinnin hyväksi havaittuja keinoja.

 

Meille monikanavaisuus ei ole pelkkä trendisana verkkosivuilla. Konseptoimme ja tuotamme vaikuttajamarkkinointikampanjoita, jotka näkyvät sosiaalisessa mediassa, aikakausmedioissa ja verkkomedioissa. Vaikuttajamarkkinoinnilla voit tuoda uutta nostetta myös ulkomainontaan, TV-mainontaan tai vaikkapa radioon. Olemme tukenasi oikeiden mediakanavien valinnassa, jotta saat panostuksellesi parasta vastinetta. 

Monikanavaisuudella luodaan yksittäisiä somekampanjoita kattavampaa tavoittavuutta ja parempia tuloksia. Social Media Todayn mukaan vaikuttajamarkkinointikampanjan ROI* on 11 kertaa parempi kuin perinteisen mainonnan. 

 

*ROI tarkoittaa sitä rahamäärää, jonka yritys saa takaisin investoinneistaan. ROI kertoo siis puhtaasti markkinointipanostuksen hyötysuhteen.

Alina Voronkova
Alina Voronkova
Alina Voronkova

Olga, Visit Tampere

“OCMG:n porukka on ammattimaista, helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä.

He ovat taitavia tunnistamaan sellaisiakin tarpeita, joita asiakas ei ole vielä itse tajunnut. Laadukkaat ja huolella suunnitellut tarjoukset ja kampanjat säästävät ostajan aikaa.” 

Katri, Anyfin

"Anyfinin kanssa yhteistyöhön päätyneissä vaikuttajissa on ollut mukana myös sellaisia vaikuttajia, jotka ovat aiemmin kieltäytyneet tekemästä yhteistyötä Anyfinin kanssa.

Tässä on meille konkreettinen lisäarvo, kun aiemmin meidät torjuneet vaikuttajat ovatkin innostuneet yhteistyöstä kanssamme OCMG:n ansiosta."

Sari, Saintex

"Vaikuttajayhteistyö OCMG Nordicin kanssa oli todella sujuvaa ja koko tiimi oli erittäin asiantunteva ja aikaansaava. 
Ritan postauksilla verkkokauppamme sai aivan uudenlaista näkyvyyttä ja Ritan kuviin valitseman tuotteen myynti moninkertaistui. Lisäksi saimme uusia innokkaita seuraajia ja hyvää näkyvyyttä somessa." 

Asiakkaitamme

amd
tise
sunnuntai
poliisi
orion
oneplus
pihlajalinna
Wolt
fazer
lindex
Fennia
avene
kesko
kattokeskus
Visit tampere

Mitä esimerkiksi teemme?

janne puhakka x easports

EA Sports

OCMG Nordic vastasi NHL22 ja NHL23 pelilanseerauksista, jotka tehtiin vaikuttaja Janne Puhakan kautta. Vastasimme valokuvaus- ja videotuotannosta. Lisäksi suunnittelimme Janne Puhakan kanssa peliasun, ja teimme sosiaalisen median suunnitelman. Koordinoimme yhteistyötä koko sopimuskauden ajan.​

Yhteistyöhön kuului myös striimausta, jossa oli mukana muitakin sosiaalisen median vaikuttajia sekä hyväntekeväisyystapahtuma.

 

Yhteistyössä tuotettuja materiaaleja on käytetty laajalla peitolla Suomessa esimerkiksi Nokia Arenalla SM-liigapelien aikana. 

Visit tampere

Visit Tampere

Visit Tampereen ja OCMG Nordicin yhteistyö on pitänyt sisällään niin B2B -ja B2C -vaikuttajamarkkinointia.  Asiakkaan näkökulmasta keskeisiä syitä yhteistöiden jatkumiseen ovat olleet yhteistyön helppous ja OCMG Nordicin ammattitaito. Asiakas kuvailee, että se helpottaa omaa arkea, kun voi luottaa kampanjan ammattilaisten hoidettavaksi. 

 

"OCMG:ltä tulleet materiaalit ovat olleet ammattimaisia, ja sisällöt todella onnistuneita. Tekstisisältöihin on saatu kaikki toivomamme asiasisältö sellaisessa muodossa, että ne ovat olleet vaikuttajan näköisiä ja siten myös uskottavia. Meille on jäänyt erittäin positiivinen tunne OCMG:n kanssa työskentelystä. OCMG:n työskentelyote on aidosti asiakaslähtöinen.

 

OCMG:n porukka on ammattimaista, helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä. He ovat taitavia tunnistamaan sellaisiakin tarpeita, joita asiakas ei ole vielä itse tajunnut. Laadukkaat ja huolella suunnitellut tarjoukset ja kampanjat säästävät ostajan aikaa.” PR Manager Olga summaa.

anyfin kollaasi

Anyfin

OCMG Nordic aloitti yhteistyön finanssialalla toimivan Anyfinin kanssa heti OCMG Nordicin alkutaipaleella. Lukuisia eri kampanjoita kolmen vuoden aikana käsittäneen yhteistyön jatkuvuus on yhteistyön ammattimaisuuden ja avaimet käteen -periaatteen toteutumisen ansiota. 

 

Yhteistyöt on toteutettu monikanavaisesti hyödyntäen sosiaalisen median lisäksi muita mediakanavia. 

"Anyfinin kanssa yhteistyöhön päätyneissä vaikuttajissa on ollut mukana myös sellaisia vaikuttajia, jotka ovat aiemmin kieltäytyneet tekemästä yhteistyötä Anyfinin kanssa.


“Tässä on meille konkreettinen lisäarvo, kun aiemmin meidät torjuneet vaikuttajat ovatkin innostuneet yhteistyöstä kanssamme OCMG:n ansiosta." PR & Content Specialist Katri kuvailee. 

Rooty.jpg

Pohjolan Peruna

OCMG Nordic on tehnyt useamman vuoden yhteistyötä kotimaisen ja vastuullisen Pohjolan Perunan kanssa.

 

Olemme suunnitteleet yhdessä asiakkaan kanssa luovia ja monikanavaisia vaikuttajamarkkinointikokonaisuuksia, joissa on ollut lukuisia eri mediakanavia, kuten lifestyle printtimediat, verkkomediat, Instagram ja TikTok.

hintsavilla kollaasi

Hintsasvilla

OCMG Nordic vastasi kokonaisuudessaan Varpu ja Sami Hintsasen talonrakennusprojektista, jonka nimeksi tuli Hintsasvilla. OCMG Nordic etsi Varpun ja Samin brändin, tarpeiden ja toiveiden mukaiset yhteistyökumppanit kodin rakentamiseen sekä sisustamiseen. OCMG Nordic neuvotteli alkaen kodin maalämmöstä aina tekstiileihin saakka kaiken vaikuttajien toiveiden mukaisesti.

 

OCMG Nordic kokosi Glorian Koti -lehteen kiinteän teemaliitteen nimeltä Hintsasvilla, jossa esiteltiin Varpu ja Sami Hintsasen uusi koti yksien kansien välissä.

 

Lisäksi mukana olevat asiakkaat saivat digitaalista näkyvyyttä valtakunnallisissa verkkomedioissa. OCMG Nordic koordinoi ja vastasi kaikesta Hintsasvillaan liittyvästä.

 

Lue Hintsasvilla teemaliite täältä!

bottom of page