Suomen monikanavaisin vaikuttajamarkkinointitoimisto

OCMG Nordic Oy on täynnä vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijoita. Olemme hyviä juuri siinä mitä teemme ja erityisen kiinnostuneita tuloksista.

 

OCMG Nordic on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Suomen johtavista vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatioista. 

OCMG Nordic nosti vaikuttajamarkkinoinnin uudelle tasolle Suomessa hyödyntämällä sisältömarkkinoinnin hyväksi havaittuja keinoja. Meille monikanavaisuus ei ole pelkkä trendisana verkkosivuilla. Monikanavaisuudella luodaan yhä kattavampaa tavoittavuutta ja parempia tuloksia. Social Media Todayn mukaan vaikuttajamarkkinointikampanjan ROI* on 11 kertaa parempi kuin perinteisen mainonnan. *ROI tarkoittaa sitä rahamäärää, jonka yritys saa takaisin investoinneistaan. ROI kertoo siis puhtaasti markkinointipanostuksen hyötysuhteen.

OCMG_K18_620x891 (1).jpg
alina voronkova k18.png
Näyttökuva 2022-10-19 kello 15.36.28.png

Asiakkaitamme

amd png.png
tise.jpg
sunnuntai.jpg
poliisi.jpg
orion.jpg
oneplus.jpg
pihlajalinna.jpg
Nimetön-1.jpg
lindex.jpg
fazer.jpg
Fennia.png
avene.jpg
kesko.jpg
kattokeskus.jpg
Visit tampere.png

Mitä esimerkiksi teemme?

janne puhakka x easports.png

EA Sports

OCMG Nordic vastasi NHL22 ja NHL23 pelilanseerauksista. Vastasimme avaimet käteen tuotannolla fyysisen- ja digitaalisen peliasun suunnittelusta ja valokuvaus- ja videotuotannosta. Koordinoimme koko yhteistyötä vuoden ajan niin, että asiakkaan ei tarvinnut nauttia kuin tuloksista.

 

Lisäksi toimimme yhteistyössä asiakkaan viestintätoimiston kanssa ja laadimme muun muassa tiedotteet yhteistyöstä heidän kanssaan. Yhteistyö on jatkunut jo monivuotisena.

 

Ensimmäinen yhteistyö julkaistiin isosti Nokia Arenalla SM-liigapelien aikana. 

Visit tampere.png

Visit Tampere

Visit Tampereen ja OCMG Nordicin yhteistyö on pitänyt sisällään niin B2B -ja B2C -vaikuttajamarkkinointia.  Asiakkaan näkökulmasta keskeisiä syitä yhteistöiden jatkumiseen ovat olleet yhteistyön helppous ja OCMG Nordicin ammattitaito. Asiakas kuvailee, että se helpottaa omaa arkea, kun voi luottaa kampanjan ammattilaisten hoidettavaksi kertoo Visit Tampereen PR-asiantuntija Olga. OCMG:ltä tulleet kuvat ovat olleet ammattimaisia, ja tekstit todella onnistuneita. Tekstisisältöihin on saatu kaikki toivomamme asiasisältö sellaisessa muodossa, että ne ovat olleet vaikuttajan näköisiä ja siten myös uskottavia. Asiakkaalle on jäänyt erittäin positiivinen tunne OCMG:n kanssa työskentelystä. Hän kuvailee OCMG:n työskentelyotetta aidosti asiakaslähtöiseksi. 

 

“OCMG:n porukka on ammattimaista, helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä. He ovat taitavia tunnistamaan sellaisiakin tarpeita, joita asiakas ei ole vielä itse tajunnut. Laadukkaat ja huolella suunnitellut tarjoukset ja kampanjat säästävät ostajan aikaa.”

anyfin kollaasi.png

Anyfin

OCMG Nordic aloitti yhteistyön finanssialalla toimivan Anyfinin kanssa heti OCMG Nordicin alkutaipaleella. Lukuisia eri kampanjoita kahden vuoden aikana käsittäneen yhteistyön jatkuvuus on tuotantojen sujuvuuden ja avaimet käteen -periaatteen toteutumisen ansiota. 

Asiakas on antanut kiitosta siitä, kuinka huolellisesti pohdimme etukäteen vaikuttajan brand matchin, ja siitä, että kampanjan sisältö on mietitty konkreettisella tasolla. Tekstimateriaalien lisäksi visuaalinen ilme ja materiaalit ovat onnistuneiden vaikuttajamarkkinointikampanjoiden ytimessä.

 

Yhteistyöt on toteutettu monikanavaisesti hyödyntäen sosiaalisen median lisäksi muita mediakanavia. 

Saaren Taika.png

Saaren Taika

OCMG Nordic tekee toista vuotta erittäin tiivistä yhteistyötä kotimaisen luonnonkosmetiikkabrändi Saaren Taika kanssa.

 

Suunnittelemme asiakkaalle luovia ja monikanavaisia vaikuttajamarkkinointikokonaisuuksia, joissa on ollut lukuisia eri mediakanavia kuten lifestyle printtimediat, verkkomediat, Instagram, TikTok ja tapahtumat. Vaikuttajakokonaisuuksia tuotetaan asiakkaalle lähes joka kuukausi.

 

Vastaamme asiakkaan vuoden brändilähettiläistä, mutta olemme myös toteuttaneet pienempiä kokonaisuuksia useiden vaikuttajien kanssa.

 

Asiakas on erityisesti kiittänyt meitä luovista ja tuloksellisista ideoista.

hintsavilla kollaasi.png

Hintsasvilla

OCMG Nordic vastasi kokonaisuudessaan Varpu ja Sami Hintsasen talonrakennusprojektista, jonka nimeksi tuli Hintsasvilla. OCMG Nordic etsi Varpun ja Samin brändin, tarpeiden ja toiveiden mukaiset yhteistyökumppanit kodin rakentamiseen sekä sisustamiseen. OCMG Nordic neuvotteli alkaen kodin maalämmöstä aina tekstiileihin saakka kaiken.

 

OCMG Nordic kasasi myös Glorian Koti -lehteen kiinteän teemaliitteen nimeltä Hintsasvilla, jossa ennen näkemättömällä tavalla esiteltiin Varpu ja Sami Hintsasen uusi koti yksien kansien välissä.

 

Lisäksi mukana olevat asiakkaat pääsivät nauttimaan digitaalisesta näkyvyydestä valtakunnallisissa verkkomedioissa. OCMG Nordic koordinoi ja vastasi kaikesta Hintsasvillaan liittyvästä.

 

Lue Hintsasvilla teemaliite täältä!