top of page

Suomen monikanavaisin vaikuttajamarkkinointitoimisto

OCMG Nordic nosti vaikuttajamarkkinoinnin uudelle tasolle Suomessa hyödyntämällä sisältömarkkinoinnin hyväksi havaittuja keinoja.

 

Meille monikanavaisuus ei ole pelkkä trendisana verkkosivuilla. Konseptoimme ja tuotamme vaikuttajamarkkinointikampanjoita, jotka näkyvät sosiaalisessa mediassa, aikakausmedioissa ja verkkomedioissa. Vaikuttajamarkkinoinnilla voit tuoda uutta nostetta myös ulkomainontaan, TV-mainontaan tai vaikkapa radioon. Olemme tukenasi oikeiden mediakanavien valinnassa, jotta saat panostuksellesi parasta vastinetta. 

Monikanavaisuudella luodaan yksittäisiä somekampanjoita kattavampaa tavoittavuutta ja parempia tuloksia. Social Media Todayn mukaan vaikuttajamarkkinointikampanjan ROI* on 11 kertaa parempi kuin perinteisen mainonnan. 

 

*ROI tarkoittaa sitä rahamäärää, jonka yritys saa takaisin investoinneistaan. ROI kertoo siis puhtaasti markkinointipanostuksen hyötysuhteen.

OCMG_K18_620x891 (1).jpg
alina voronkova k18.png
Näyttökuva 2022-10-19 kello 15.36.28.png

Olga, Visit Tampere

“OCMG:n porukka on ammattimaista, helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä.

He ovat taitavia tunnistamaan sellaisiakin tarpeita, joita asiakas ei ole vielä itse tajunnut. Laadukkaat ja huolella suunnitellut tarjoukset ja kampanjat säästävät ostajan aikaa.” 

Katri, Anyfin

"Anyfinin kanssa yhteistyöhön päätyneissä vaikuttajissa on ollut mukana myös sellaisia vaikuttajia, jotka ovat aiemmin kieltäytyneet tekemästä yhteistyötä Anyfinin kanssa.

Tässä on meille konkreettinen lisäarvo, kun aiemmin meidät torjuneet vaikuttajat ovatkin innostuneet yhteistyöstä kanssamme OCMG:n ansiosta."

Sari, Saintex

"Vaikuttajayhteistyö OCMG Nordicin kanssa oli todella sujuvaa ja koko tiimi oli erittäin asiantunteva ja aikaansaava. 
Ritan postauksilla verkkokauppamme sai aivan uudenlaista näkyvyyttä ja Ritan kuviin valitseman tuotteen myynti moninkertaistui. Lisäksi saimme uusia innokkaita seuraajia ja hyvää näkyvyyttä somessa." 

Asiakkaitamme

amd png.png
tise.jpg
sunnuntai.jpg
poliisi.jpg
orion.jpg
oneplus.jpg
pihlajalinna.jpg
Nimetön-1.jpg
fazer.jpg
lindex.jpg
Fennia.png
avene.jpg
kesko.jpg
kattokeskus.jpg
Visit tampere.png

Mitä esimerkiksi teemme?

janne puhakka x easports.png

EA Sports

OCMG Nordic vastasi NHL22 ja NHL23 pelilanseerauksista, jotka tehtiin vaikuttaja Janne Puhakan kautta. Vastasimme valokuvaus- ja videotuotannosta. Lisäksi suunnittelimme Janne Puhakan kanssa peliasun, ja teimme sosiaalisen median suunnitelman. Koordinoimme yhteistyötä koko sopimuskauden ajan.

Yhteistyöhön kuului myös striimausta, jossa oli mukana muitakin sosiaalisen median vaikuttajia sekä hyväntekeväisyystapahtuma.

 

Yhteistyössä tuotettuja materiaaleja on käytetty laajalla peitolla Suomessa esimerkiksi Nokia Arenalla SM-liigapelien aikana. 

Visit tampere.png

Visit Tampere

Visit Tampereen ja OCMG Nordicin yhteistyö on pitänyt sisällään niin B2B -ja B2C -vaikuttajamarkkinointia.  Asiakkaan näkökulmasta keskeisiä syitä yhteistöiden jatkumiseen ovat olleet yhteistyön helppous ja OCMG Nordicin ammattitaito. Asiakas kuvailee, että se helpottaa omaa arkea, kun voi luottaa kampanjan ammattilaisten hoidettavaksi. 

 

"OCMG:ltä tulleet materiaalit ovat olleet ammattimaisia, ja sisällöt todella onnistuneita. Tekstisisältöihin on saatu kaikki toivomamme asiasisältö sellaisessa muodossa, että ne ovat olleet vaikuttajan näköisiä ja siten myös uskottavia. Meille on jäänyt erittäin positiivinen tunne OCMG:n kanssa työskentelystä. OCMG:n työskentelyote on aidosti asiakaslähtöinen.

 

OCMG:n porukka on ammattimaista, helposti lähestyttävää ja lämminhenkistä. He ovat taitavia tunnistamaan sellaisiakin tarpeita, joita asiakas ei ole vielä itse tajunnut. Laadukkaat ja huolella suunnitellut tarjoukset ja kampanjat säästävät ostajan aikaa.” PR Manager Olga summaa.

anyfin kollaasi.png

Anyfin

OCMG Nordic aloitti yhteistyön finanssialalla toimivan Anyfinin kanssa heti OCMG Nordicin alkutaipaleella. Lukuisia eri kampanjoita kolmen vuoden aikana käsittäneen yhteistyön jatkuvuus on yhteistyön ammattimaisuuden ja avaimet käteen -periaatteen toteutumisen ansiota. 

 

Yhteistyöt on toteutettu monikanavaisesti hyödyntäen sosiaalisen median lisäksi muita mediakanavia. 

"Anyfinin kanssa yhteistyöhön päätyneissä vaikuttajissa on ollut mukana myös sellaisia vaikuttajia, jotka ovat aiemmin kieltäytyneet tekemästä yhteistyötä Anyfinin kanssa.


“Tässä on meille konkreettinen lisäarvo, kun aiemmin meidät torjuneet vaikuttajat ovatkin innostuneet yhteistyöstä kanssamme OCMG:n ansiosta." PR & Content Specialist Katri kuvailee. 

Saaren Taika.png

Saaren Taika

OCMG Nordic tekee toista vuotta erittäin tiivistä yhteistyötä kotimaisen luonnonkosmetiikkabrändi Saaren Taian kanssa.

 

Suunnittelemme asiakkaalle luovia ja monikanavaisia vaikuttajamarkkinointikokonaisuuksia, joissa on ollut lukuisia eri mediakanavia, kuten lifestyle printtimediat, verkkomediat, Instagram, TikTok ja tapahtumat.

Vastaamme asiakkaan vuoden brändilähettiläistä, mutta olemme myös toteuttaneet pienempiä kokonaisuuksia useiden vaikuttajien kanssa.

hintsavilla kollaasi.png

Hintsasvilla

OCMG Nordic vastasi kokonaisuudessaan Varpu ja Sami Hintsasen talonrakennusprojektista, jonka nimeksi tuli Hintsasvilla. OCMG Nordic etsi Varpun ja Samin brändin, tarpeiden ja toiveiden mukaiset yhteistyökumppanit kodin rakentamiseen sekä sisustamiseen. OCMG Nordic neuvotteli alkaen kodin maalämmöstä aina tekstiileihin saakka kaiken vaikuttajien toiveiden mukaisesti.

 

OCMG Nordic kokosi Glorian Koti -lehteen kiinteän teemaliitteen nimeltä Hintsasvilla, jossa esiteltiin Varpu ja Sami Hintsasen uusi koti yksien kansien välissä.

 

Lisäksi mukana olevat asiakkaat saivat digitaalista näkyvyyttä valtakunnallisissa verkkomedioissa. OCMG Nordic koordinoi ja vastasi kaikesta Hintsasvillaan liittyvästä.

 

Lue Hintsasvilla teemaliite täältä!

bottom of page