top of page

Varaa maksuton konsultaatio

Tervetuloa vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisten pariin. Meillä on kokemusta, näkemystä ja intohimoa luoda vaikuttavia kampanjoita, jotka nostavat yrityksesi vaikuttajamarkkinoinnin uudelle tasolle.

 

Miksi valita meidät:

  • Syväymmärrys: Olemme erikoistuneet vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoihin ja löytämään yrityksen kohderyhmän monikanavaisesti. Ymmärrämme, miten vaikuttajat voivat vaikuttaa parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen menestykseen.

  • Laaja vaikuttajaverkosto: Meillä on vahva yhteistyöverkosto monilla eri aloilla. Valitsemme juuri sinun brändillesi sopivat vaikuttajat, jotka tavoittaa sinun kohderyhmän. Olemme erikoistuneet eri tyyppisiin ja eri ikäryhmiä tavoittaviin vaikuttajiin.

  • Parhaat ideat ja kampanjat: Jokainen brändi on ainutlaatuinen, ja niin on myös lähestymistapamme. Räätälöimme kampanjat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi.

  • Mittaaminen: Tarjoamme kattavat analyysit kampanjoiden suorituskyvystä. Näin voit nähdä selvästi, miten vaikuttajamarkkinointi tuottaa tuloksia brändillesi.

Näitä asioita ratkaisemme:

  • Brändin tunnettuus: Kasvata brändisi tunnettuutta vaikuttajien avulla

  • Sitoutunut kohderyhmä: Luo vahvempia yhteyksiä kohderyhmääsi

  • Tulokselliset kampanjat: Saavuta mitattavia tuloksia vaikuttajamarkkinoinnin avulla

ocmg

Varaa ilmainen 15 minuutin konsultaatio

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Arkisin saat vastauksen viimeistään seuraavana päivänä. Mikäli laitat viestiä viikonloppuna tai loma-aikoina, saatat joutua odottamaan hieman pidempään. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että saat meiltä nopeasti ja helposti vastauksen. 

Mikäli asialla on kiire, niin saat aina olla yhteydessä myös soittamalla!

nea@ocmgnordic.com

050 400 1200

bottom of page