top of page
Näyttökuva 2022-10-17 kello 11.51.50.png

Veetu Vuori

  • Instagram
  • TikTok

OCMG:llä minua vaikuttajana kuunnellaan, ja saan itse hinnoitella itseni perustuen omaan arvoon ja tuloksiin. OCMG näkee sen arvon työssäni, eivätkä he tyrkytä minulle jatkuvasti alihintaisia yhteistöitä. OCMG on yhtä kiinnostunut minusta vaikuttajana kuin asiakasyrityksistä.

Visioitani selkeästi kuunnellaan, ja ne välitetään ammattitaitoisesti asiakasyrityksille. OCMG:n tiimi ottaa aina skarpisti koppia yhteistyötoiveista, eikä ideoita jätetä pölyttymään.

 

Isoin ja paras etu OCMG:ssä verrattuna muihin alan toimijoihin on se, että OCMG myy aktiivisesti vaikuttajien ideoita asiakasyrityksille. Tällä tavalla koen, että voin vaikuttajana tehdä parasta mahdollista sisältöä, koska idea toteutuksesta tulee minulta eikä jostain muualta. Sen ansioista yhteistyöt on minulle mieluisia, ja asiakasyritys saa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Olen pitkään koittanut löytää tällaista yhteistyökumppania.

 

Kaikki muut alan toimijat lupaa toimivansa kuten OCMG, mutta totuus on usein jotain muuta. OCMG on hyvin ajan hermolla, ja heiltä löytyy tehokas ja ystävällinen tiimi. Kommunikaatio heidän kanssaan pelaa supernopeasti ja hyvin.

Näyttökuva 2022-10-17 kello 10.45.32.png

Nooralotta Neziri

  • Instagram
  • TikTok

OCMG:stä tuli heti ensikosketuksella todella lämminhenkinen ja ammattimainen kuva. Mielikuva piti paikkansa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen OCMG:n ihmislähtöisyyteen ja ammattitaitoon!

 

OCMG on jatkuvassa kommunikaatiossa kanssani, joka antaa minulle vaikuttajana varmuuden tunteen. Lisäksi OCMG:tä kiinnostaa aidosti, millainen olen persoonana ja millaiset yhteistyöt sopivat juuri oman brändiin kanssa. Vaikuttajan työstä on tullut niin paljon mukavampaa kun olen saanut taustalle niin upean tiimin kuin OCMG!

 

Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen OCMG:n tiimin ihmislähtöisyyteen ja ammattitaitoon. Vaikuttajan työstä on tullut niin paljon mukavampaa kun olen saanut taustalle niin upean tiimin kuin OCMG!

Näyttökuva 2022-10-17 kello 10.30.10.png

Esko Eerikäinen

  • Instagram

Olen tehnyt OCMG:n kanssa yhteistyötä jo tosi kauan. Kaikki hommat hoituu tosi mallikkaasti, ja voin luottaa sopimukset ja projektinhallinnan hyvällä mielin heille. Olen jonkun verran tehnyt myös yksin kampanjoita, ja niistä on ollut paljon enemmän vaivaa.

 

OCMG:n tarjoama ammattilaiskuvaaja, sisällöntuotanto ja projektinhallinta helpottaa omaa työtä valtavasti. En ole koskaan tehnyt muiden toimistojen kanssa yhteistyötä. Kuulemani perusteella muilla toimistoilla saattaa olla määrällisesti enemmän ihmisiä tai vaikuttajia, mutta OCMG:llä vaikuttajia kohdellaan yksilöinä, joista pidetään hyvää huolta. Varsinkin näinä aikoina on ollut hienoa, että töitä löytyy aina. Saan keskittyä hyvällä fiiliksellä omaan tekemiseen, kun taustalla on OCMG:n tiimi jeesimässä.

 

OCMG:llä vaikuttajia kohdellaan yksilöinä, joista pidetään hyvää huolta. Saan keskittyä hyvällä fiiliksellä omaan tekemiseen, kun taustalla on OCMG:n tiimi jeesimässä. 

Näyttökuva 2022-10-17 kello 10.50.52.png

Hannele Lauri

  • Instagram

Teen yhteistyötä OCMG:n kanssa ensinnäkin siksi, että väki on mukavaa. Minulle tarjotut työt ovat olleet mieluisia, ja saan mainostaa sellaisia asioita, joita suosin itse. Minulle ei tyrkytetä sellaisia mainoksia, jotka eivät sopisi minulle tai joita vastaan olisin.

 

He tuntevat minut äärimmäisen hyvin ja siksi tekevät minun arkeen, tarpeeseen ja brändiin sopivia kampanjoita. En ole mikään tekniikan ihmelapsi, ja OCMG on aina suurena apuna läsnä tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa! Olen ollut tosi tyytyväinen yhteistyöhön OCMG:n kanssa.

 

Arvostan kovasti sitä, että töitä on tasaisesti. OCMG ajaa asioitani aktiivisesti, ja yhteistyö on ollut aina joustavaa.Yhteistyö OCMG:n kanssa on myös kivaa! On ollut hauska tutustua heihin, ja käydä heidän konttorillaan. Siellä on niin miellyttäviä ihmisiä, joista huomaa, että toimistolla vallitsee hyvä työilmapiiri. Suosittelisin OCMG:tä ehdottomasti!

bottom of page