Yrityksille

Vaikuttajamarkkinointi on äärimmäisen tehokas tapa vaikuttaa asiakkaan toivottuun ostokäyttäytymiseen sekä brändin mielikuvaan. Kampanjat viedään kauttamme monikanavaiseksi, jotta pystytään tavoittamaan entistä suurempaa kohderyhmää.

 

“Yhteistyö OCMG Nordicin kanssa on tuloksellista ja mukavaa. Teimme vaikuttajamarkkinointiin liittyvän kampanjan, johon kuului myös perinteinen printti. Prosessi oli kitkaton ensimmäisestä kontaktista loistavaan lopputulokseen. Kampanjan työvaiheita palloteltiin virastoajan ulkopuolellakin ja valmistuminen eteni kuin juna. Ketterää ja asiakaslähtöistä toimintaa kera myyvän lopputuloksen. 6/5 tähteä!”

–  Jari Teirikari, markkinointijohtaja

ROOTY – Pohjolan Peruna Oy

Miksi OCMG Nordic?

Monikanavaisuus. OCMG Nordic tarjoaa Suomen monikanavaisinta vaikuttajamarkkinointia. Kampanjat eivät ole sidottuja vain yhteen alustaan ja monikanavaisuuden avulla pystymme parhaalla mahdollisella tavalla tavoittamaan juuri teidän yrityksellenne oikean kohderyhmän. Monikanavaisuus lisää kampanjan tehokkuutta ja sitouttaa valittua kohderyhmää.

Puolueettomuus. Emme manageroi tai edusta vaikuttajia tai ota komissiota vaikuttajien palkkioista. Tämä ei kuitenkaan poissulje pitkäaikaista ja strategista yhteistyötä vaikuttajien kanssa. Kun tarjoamme yrityksellenne kampanjaa sekä vaikuttajaa, kampanjakokonaisuus on aina loppuun asti mietitty ja aidosti paras vaihtoehto juuri teidän yrityksellenne.

Asiantuntijuus. OCMG Nordicin tiimi pitää sisällään laajan skaalan alan parasta osaamista. Meillä on pitkä ja kattava kokemus markkinointi- ja media-alalta, joka näkyy kaikessa toiminnassamme. Sisällöstä vastaa palkittu sisältöstrategi sekä käytössämme on useita erinomaisia ammattivalokuvaajia. Timanttiset media-alan asiantuntijat kuratoivat juuri teidän yrityksellenne parhaiten sopivan kokonaisuuden ja tehdyt päätökset perustuvat aina dataan. Ammattilaisten käytön avulla pystymme varmistamaan sen, että kaikki toteuttamamme kampanjat ovat erinomaisen laadukkaita.

Helppous. Kun valitset OCMG Nordicin, valitset samalla helppouden. Me mietimme sinulle vaikuttajan, kanavat ja median sekä koordioimme kaiken kampanjan suunnittelusta aina loppuraporttiin asti. Laadukas sisältö on meille aina ensiarvoisen tärkeää ja meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme helppo ja sujuva kokemus, jonka lopputuloksena on laadukas ja kohdennettu kampanja, joka herättää positiivista huomiota.

Asiakaslähtöisyys. Toteutamme työtämme asiakaslähtöisesti ja asiakas on meille aina etusijalla. Haluamme tarjota asiakasyrityksillemme parasta mahdollista palvelua ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kampanjat ovat kuratoituja jokaiselle brändille, jolloin ne myös tarjoavat parasta mahdollista hyötyä. Olemme saaneet asiakkailtamme todella paljon positiivista palautetta ja kiitosta niin toimintatavoistamme kuin toteutettujen kampanjoiden tuloksista.

Avaimet käteen. Kaikki tarjoamamme kokonaisuudet toteutetaan avaimet käteen -konseptilla, jonka ansioista sinun tai yrityksesi ei tarvitse huolehtia mistään. Haluamme kuitenkin aina varmistaa, että lopputulos on aina juuri sitä mistä olemme sopineet ja että kampanja tuo esille brändinne ydinviestin. Tämän vuoksi olemme tiivisti yhteydessä teihin tuotantoprosessin aikana ja saatte nähtäville kaikki kokonaisuuden osat etukäteen ja totta kai myös upean lopullisen version.

Janika Tommila, toimitusjohtaja

OCMG Nordic Instagramissa