Yrityksille

Vaikuttajamarkkinointi on äärimmäisen tehokas tapa vaikuttaa asiakkaan toivottuun ostokäyttäytymiseen sekä brändin mielikuvaan. Kampanjat viedään kauttamme monikanavaiseksi, jotta pystytään tavoittamaan entistä suurempaa kohderyhmää.

Miksi OCMG Nordic?

Monikanavaisuus. OCMG Nordic tarjoaa Suomen monikanavaisinta vaikuttajamarkkinointia. Kampanjat eivät ole sidottuja vain yhteen alustaan ja monikanavaisuuden avulla pystymme parhaalla mahdollisella tavalla tavoittamaan juuri teidän yrityksellenne oikean kohderyhmän. Monikanavaisuus lisää kampanjan tehokkuutta ja sitouttaa valittua kohderyhmää.

Puolueettomuus. Emme manageroi tai ota komissiota vaikuttajien palkkioista. Vaikuttajamme ovat sanoneet, että olemme heidän laadunvalvojia ja strategisia kumppaneita. Kun teemme yrityksellenne kokonaisuutta on se aina loppuun asti mietitty perustuen dataan, ei mutuun.

Asiantuntijuus. OCMG Nordicin tiimi pitää sisällään laajan skaalan alan parasta osaamista. Meillä on pitkä ja kattava kokemus markkinointi- ja media-alalta, joka näkyy kaikessa toiminnassamme. Sisällöstä vastaa idearikas sisältöstrategi sekä valokuvauksesta huolehtii arvostettu valokuvaaja.

Helppous. Kun valitset OCMG Nordicin, valitset samalla helppouden.  Asiakkaan ei tarvitse perata vaikuttajia vaan valmiit kattavat ehdotukset tulee aina meiltä. Meillä on tiedossa jokaisen vaikuttajamme data, elämäntilanne, arvomaailma ja kiinnostuksen kohteet kattavasti.

Asiakaslähtöisyys. Toteutamme työtämme asiakaslähtöisesti ja asiakas on meille aina etusijalla. Haluamme tarjota asiakasyrityksillemme parasta mahdollista palvelua ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kampanjat ovat kuratoituja jokaiselle brändille, jolloin ne myös tarjoavat parasta mahdollista hyötyä. Olemme saaneet asiakkailtamme todella paljon positiivista palautetta ja kiitosta niin toimintatavoistamme kuin toteutettujen kampanjoiden tuloksista.

Avaimet käteen. Kaikki tarjoamamme kokonaisuudet toteutetaan avaimet käteen -konseptilla, jonka ansioista sinun tai yrityksesi ei tarvitse huolehtia mistään. Haluamme kuitenkin aina varmistaa, että lopputulos on aina juuri sitä mistä olemme sopineet ja että kampanja tuo esille brändinne ydinviestin. Tämän vuoksi olemme tiivisti yhteydessä teihin tuotantoprosessin aikana ja saatte nähtäville kaikki kokonaisuuden osat etukäteen ja totta kai myös upean lopullisen version.

Janika Tommila, toimitusjohtaja

OCMG Nordic Instagramissa