Yrityksille

OCMG Nordic on tuonut vaikuttajamarkkinoinnin osaksi sisältömarkkinoinnin hyviksi tunnistetut keinot ensimmäisenä Suomessa. Tällä luodaan yhä kattavampaa tavoittavuutta ja puhuttelevuutta. 

Oikeiden kohtaamispaikkojen määrittelyn sekä monikanavaisuuden avulla vaikuttajien käytöstä saadaan suurin hyöty. Siksi se on OCMG Nordicille itsestään selvä osa toimintamalleja. Ostopäätökseen johdattaminen ja taktisten viestien arvo ymmärretään OCMG Nordicilla hyvin. Tavoitteena ei ole tehdä ainoastaan kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä – vaan myös ohjata kohti ostosta.

Asiakkaitamme on muun muassa;

Miksi OCMG Nordic vaikuttajamarkkinoinnin kumppaniksi?

Monikanavaisuus. OCMG Nordic tarjoaa Suomen monikanavaisinta vaikuttajamarkkinointia. Kampanjat eivät ole sidottuja vain yhteen alustaan ja monikanavaisuuden avulla pystymme parhaalla mahdollisella tavalla tavoittamaan juuri teidän yrityksellenne oikean kohderyhmän. Monikanavaisuus lisää kampanjan tehokkuutta ja sitouttaa valittua kohderyhmää. Tätä tukemassa meillä on ainoana vaikuttajamarkkinointitoimistona yhteistyösopimukset Suomen suurimpiin mediataloihin takaamassa aina asiakkaalle kilpailukykyiset hinnat.

Puolueettomuus. Emme ole taloudellisesti riippuvaisia vaikuttajien komissioista. Vaikuttajamarkkinoinnissa kaikista tärkein asia on dataan perustuen oikea vaikuttaja. Vaikuttajamme ovat sanoneet, että olemme heidän laadunvalvojia ja strategisia kumppaneita.

Asiantuntijuus. OCMG Nordicin tiimi pitää sisällään laajan skaalan alan parasta osaamista. Jokaisen tuotetun sisällön täytyy olla kanavaansa kunnioittava ja kohderyhmän pysäyttävä. Tämän takia vaikuttajamarkkinointi kokonaisuuksien tuottamiseen käytetään aina kokeneita ammattilaisia, sisältöstrategia, sisällönsuunnittelijaa ja valokuvaajaa. Pidämme äärimmäisen tärkeänä, että lopputulos on tuloksellinen ja vaikuttaja aidosti oikea brändille.

Helppous. Kun valitset OCMG Nordicin, valitset samalla helppouden.  Asiakkaan ei tarvitse perata vaikuttajia vaan valmiit kattavat ehdotukset tulee aina meiltä. Vaikuttajien vertailu, aineistojen koordinointi ja kaikki muu on hyvin aikaa vievää. Meillä on tiedossa jokaisen vaikuttajamme data, elämäntilanne, arvomaailma ja kiinnostuksen kohteet kattavasti.

Asiakaslähtöisyys. Toteutamme työtämme asiakaslähtöisesti ja asiakas on meille etusijalla. Tavoitteena ei ole tehdä ainoastaan kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä – vaan myös ohjata kohti ostosta. Tärkeintä onnistumisessa on kuitenkin hyvä vuorovaikutus. Tiiviin yhteistyön ja tarkan kuuntelemisen avulla voimme yhdistämme mainostajat oikeisiin vaikuttajiin ja löydämme kohderyhmää puhuttelevimmat viestit. Tavoitteena on pitkäaikaiset asiakassuhteet, jolloin yhdessä kehitetyn strategian ja meidän alati kehittyvän toimintamme tuloksista pääsee nauttimaan yhä uudestaan.

Avaimet käteen. Kaikki tarjoamamme kokonaisuudet toteutetaan avaimet käteen -konseptilla, jonka ansioista sinun tai yrityksesi ei tarvitse huolehtia mistään. Olemme kuitenkin tiiviisti yhteydessä teihin tuotantoprosessin aikana ja saatte nähtäville kaikki kokonaisuuden osat etukäteen ja totta kai myös upean lopullisen version. Olemme saaneet paljon kiitosta aidosti avaimet käteen -palvelusta ja erinomaisesta laadullisesta lopputuloksesta.

Janika Tommila, toimitusjohtaja

OCMG Nordic Instagramissa