Vaikuttajille

Me olemme vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti vaikuttajien henkilöbrändin kaupallisestamisen. Vaikuttaja päättää millaisten yritysten kanssa hän haluaa tehdä töitä ja me hoidamme loput.

Yritykset, joiden kanssa me teemme yhteistyötä on tunnettuja suomalaisia yrityksiä, joilta edellytetään tahratonta mainetta.

Mahdollisuudet vaikuttajalle

 

  • Meidän tehtävä on myydä sinun henkilöbrändi rakastamillesi brändeille
  • Sinä päätät millaisien brändien kanssa haluat työskennellä
  • Sisällöntuotannosta vastaa toimittaja ja valokuvauksesta valokuvaaja
  • Kuvien editoinnissa otetaan huomioon esimerkiksi sinun instagram – feedin värimaailma
  • Saat kauttamme mahdollisuuden tehdä vaivattomasti töitä

Meille on tärkeää, että emme manageroi ketään tai pyydä yksinoikeussopimuksia. Emme halua rajoittaa yrittäjän, sinun ansaintamahdollisuuksia. Halumme myös toimia puolueettomasti yritysten suuntaan eikä se onnistuisi, jos me hyötyisimme taloudellisesti sinun töistä.

Lisätietoa meillä vaikuttajana toimimisesta antaa,

Janika Tommila

janika@ocmgnordic.com

045 845 449

Mukana mm.

Rita Niemi-Manninen

Rita on koko kansalle tuttu kasvo niin televisiosta, kilpailulavoilta ja sosiaalisesta mediasta. Hän on fysioterapeutti, entinen kilpaurheilija ja vaikuttaja. Rita pyörittää yhdessä aviomiehensä kanssa omaa hyvinvointiyritystä. Hyvinvointivalmentajan työ on täydellinen jatkumo huippu-urheiluvuosien jälkeen.

Rosanna Kulju

Rosanna on suurimmalle osalle suomalaisista tuttu kasvo. Rosanna nousi kuuluisuuteen voitettuaan Miss Helsinki kilpailun vuonna 2015. Tämän jälkeen Rosanna on luonut itselleen mielettömän uran vaikuttajana ja viihdeyrittäjänä. Rosanna on tehnyt vuodesta 2018 suosittua GIRL GANG -podcastia. Rosanna on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja muodista.

Alina Voronkova

Alina on Miss Suomi 2018 ja on edustanut suomea samana vuonna Miss Universum kilpailuissa. Alina on toiminut yrittäjänä päälle kaksi vuotta jolloin työskennellyt mm. SuomiRockin kesäjuontajana sekä työskentelee tällä hetkellä Vsport KHL-lähetysten toimittajana.

Aki Manninen

Aki Manninen on televisiosta ja sosiaalisesta mediasta tuttu Personal Trainer sekä hyvinvointi – ja muutosvalmentaja. Aki pyörittää yhdessä aviovaimonsa kanssa omaa hyvinvointiyritystä.

Sointu Borg

Sointu on tapahtuma-alan yrittäjä, ekonomi ja monelle suomalaiselle tuttu kasvo niin erilaisista tapahtumista, TV:stä ja sosiaalisesta mediasta. Sointu mielellään kehittää itseään monella eri osa-alueella ja on uraorientoitunut. Viimeisimmin Sointu on kilpaillut Diili – ohjelmassa.

Esko Eerikäinen

Esko on televisioesiintyjä, radio – ja TV-juontaja sekä on myös toiminut Skandinavian Hunks tanssijana. Esko on viimeisimmin ollut Radio Novan juontajana ja radioura onkin Eskolle mieluisaa ja tärkeää.

Tomi Björk

Tomi on palkittu kokki, yrittäjä, keittiömestari ja ravintoloitsija. Tomi on aina pitänyt hienosta ruuasta ja ainutlaatuisen ruoka – ja ruokakulttuurin luominen on hänen intohimonsa. Tomi on tuttu mm. MasterChef TV-ohjelmista sekä hänet on nähty lukuisissa muissakin televisio-ohjelmissa.

Michele Murphy – Kaulanen

Michele “Minttu” on yrittäjä, äiti ja aviovaimo. Hän on vahvasti kasvanut business elämän monitaituriksi, ja onnistunut yhdistämään sekä uusperhe-elämän että oman itsenäisen minäkuvan löytymisen. Michele on luonnostaan seikkailija ja kahden maan kansalaisena häntä kiinnostaa kulttuurit, persoonat ja elämä kaikessa kauneudessaan sekä raadollisuudessaan.

OCMG Nordic Instagramissa