top of page
testi.jpg
  • Writer's pictureOCMG Nordic

Toimistopäälliköstä luovan tiimin johtoon


Hilla Hakala on huolehtinut OCMG Nordicin tuotantojen sujuvuudesta lähes koko yrityksen toiminnan ajan.Hilla Hakala on viimeisen vuoden ajan opiskellut graafikon tutkintoon tähdäten Helsinki Design Schoolissa. Valmistuttuaan Hilla aloittaa Art Directorin tehtävät ja siirtyy luovan tiimin johtoon.“Uusi rooli tuntuu melkein epätodelliselta. Pääsen hyödyntämään luovaa ja visuaalista puoltani, mitä odotan tosi paljon!”, Hilla hehkuttaa.


Hilla pääsi opiskelemaan tutkintonsa työnsä ohella, OCMG:n kustantamana. Hilla on kiitollinen siitä, että OCMG:n toimitusjohtaja Janika Tommila on huomannut Hillan panostuksensa hänen työtään kohtaan ja tarjonnut mahdollisuuden kouluttautua.


“On aivan ihanaa, että Janika on nähnyt minussa potentiaalia ja mahdollistanut tämän koulutuksen”, Hilla sanoo.
Opintovuosi on vaatinut Hillalta lisätöitä, mutta jokainen käytetty tunti on tuntunut mielekkäältä. Koulupäivät ja opettajat ovat olleet niin inspiroivia, että kiinnostus graafista alaa kohtaa on vain kasvanut. Hilla kertoo saaneensa työyhteisöstä paljon tukea työmäärän tasapainotteluun.


“Kaikki töissä ovat tsempanneet minua koko koulun ajan. Olen saanut Janikalta täyden tuen kouluun, ja hän on esimerkiksi hoitanut minun töitäni aina koulupäivien ajan. Olen siitä tosi kiitollinen. Myös muut työkaverit ovat omalta osaltaan tukeneet koulunkäyntiäni ja auttaneet esimerkiksi koulupäivinä mahdollisuuksien mukaan”, Hilla sanoo.


OCMG tuntuu jo kodilta


Hilla on ollut OCMG:llä töissä jo lähes kaksi vuotta. Kun Hilla haki töihin OCMG:lle, yritys oli vasta noin kuukauden vanha. Hillalla oli kuitenkin jo silloin vahva luotto OCMG:n menestykseen.


“Hevillä minua ei täältä saisi lähtemään. Minulla on oma paikka tässä yrityksessä, kuten meillä kaikilla. OCMG oikeasti tekee olon kotoisaksi - minulla on iso ja tärkeä paikka tässä perheessä”, Hilla sanoo.


“Yrityksen kasvua on ollut ihana seurata, ja ennen kaikkea arvostan sitä, että olen saanut olla mukana tässä kasvussa!”


Tiimin vetovastuu motivoi


Hilla astuu luovan tiimin vetäjäksi tammikuussa 2023.


“Uusi työtehtävä on minulle iso kunnia. Haluan olla tsemppaava, rohkaiseva ja huolehtiva tiimin vetäjä. Haluan omalla innokuudella ja kannustavalla asenteella innostaa koko tiimiä sekä olla aina apuna, kun he sitä tarvitsevat. Meillä on luovaan tiimiin kuuluvan Miikan ja Marian kanssa ollut aina hyvä kemia, ja yhteistyömme sujuu loistavasti. Minusta on ihanaa, että he kuuluvat mun tiimiin”, Hilla sanoo.


Hillan mielestä on tärkeää myös tuoda esiin kehityskohteita rakentavalla tavalla, sillä se on avain kehittymiseen ja kasvamiseen.


“Minusta on myös ihanaa, että meidän työyhteisössä kaikki ovat todella vastaanottavaisia, kuuntelevat toisia ja ottavat opista vaarin”, Hilla pohtii.


“Loppujen lopuksi yhdessä me tätä työtä tehdään. Minusta on myös ihanaa antaa kehuja, ja pyrin siihen aina kun on aihetta. Koen, että yksi hyvän ilmapiirin ylläpitämisen kulmakivistä on juuri se, että arvostetaan hyvin tehtyä työtä.”


126 katselukertaa

Comentarios


bottom of page