top of page
testi.jpg
  • Writer's pictureOCMG Nordic

Aidosti likoon asiakkaan puolesta


Me tiedämme, että menestyvät asiakasyritykset ovat jokaisen markkinointitoimiston liikevaihdon edellytys. Lue alta, kuinka työntekijämme laittavat koko kroppansa likoon asiakkaan puolesta. Kirjaimellisesti.


Kuka tahansa voi väittää olevansa ratkaisukeskeinen, mutta me menemme askeleen pidemmälle.Eräs asiakkaamme toivoi sokerointipalvelua mainostavaan kampanjaan miespuolista mallia, joka voisi esiintyä markkinointivideoilla ja mainonnassa. Laajasta vaikuttajapoolistamme ei löytynyt juuri heidän toiveidensa mukaista vaikuttajaa, joten tiimi veti mietintämyssyt päähän.Lopulta katseet kääntyivät Sales Lead Jaakko Lehtosen suuntaan, joka vastasi täysin asiakkaan toivomaa demografiaa. Matkaan lähti tarjous, jossa OCMG:n oma Jaakko suostui videokuvattavaksi asiakkaan kampanjaan, jotta juuri sopiva malli löytyisi.

“Kyllähän ehdotus vähän nauratti, mutta miksipä ei! Sokerimassan teho ainakin näkyisi näissä rintakarvoissa mainiosti”, Jaakko naurahtaa.


“Emme koskaan sano, ettei me tarjota tuollaista.”


OCMG:n kulttuuria määrittää ratkaisukeskeisyys (eikä vain kaikkia miellyttävän lounaspaikan löytämisessä).


“Me ei koskaan myydä eioota. Videotuotantoon ja muuhun löydetään aina vähintäänkin pätevä kumppani, jos osaamista ei löydy talon sisältä”, asiakassuhdepäällikkö Roosa Sallila kuvailee.


Uskomme, että odotusten ylittäminen on pitkällä tähtäimellä paitsi asiakasta hyödyttävää, myös meidän kannaltamme järkevää.


“Ajattelen, että hyvä seuraa hyvää. Lisälaskutus ei ole meille tällaisissa tapauksissa tavoite, vaan nimenomaan asiakastyytyväisyys. Tarjoamalla laadukasta palvelua voimme varmistaa asiakkaiden pysyvyyden, ja jatkuvan yhteistyön. Se on win-win kummallekin osapuolelle”, toimitusjohtaja Janika Tommila kertoo.

104 katselukertaa

Comments


bottom of page