Perttu Jussila on aloittanut OCMG Nordicilla asiakassuhdepäällikön tehtävissä vasta muutama kuukausi sitten, mutta osaa jo kertoa OCMG Nordicin lunastaneen hänen odotuksensa täysin. 

 

Aiemmin järjestöpuolella toiminnanjohtajana sekä B2B-myyntiä tehnyt Perttu päätyi OCMG Nordicille töihin yrityksessä jo työskennelleen kaverinsa vinkkaamana. Kaverin kertomuksista välittyi kuva nuorekkaasta, modernista ja joustavasta työympäristöstä.

”Sellaisesta, jossa luottamus on lähtökohtaista, eikä sellaista mikä tulisi ansaita. Se on asia, joka mielestäni kuuluu ehdottomasti moderniin johtamiseen”, Perttu kertoo.

Kaverin kertomat tarinat matalasta hierarkiasta ja vallitsevasta luottamuksesta pitivät täysin paikkansa.

”Ollaan aidosti tunnistettu se, että henkilöstö ja sen viihtyvyys ovat tie parhaisiin tuloksiin. Se näkyy kaikessa. Ei tuijoteta työaikaa, vaan tulokset puhuu puolestaan”, Perttu summaa.

Tiimistä voimaa 

Toisin kuin monissa muissa yrityksissä, OCMG:llä myyntitavoitteet ovat yhteisiä.

”Vaikka olisi itse periaatteessa päässyt jo omaan myyntitavoitteeseen, niin jos yhteinen tavoite on jäänyt vielä vajaaksi, niin koko tiimi työskentelee yhdessä sen saavuttamiseksi. Mielestäni se kertoo paljon tästä työyhteisöstä”, Perttu sanoo.

Tiimin keskinäinen yhteistyö näkyy myös päivittäisessä työnteossa. Vaikka myyntiin kuuluu paljon itsenäistä työtä, istutaan OCMG:n toimistolla ideoimaan projekteja yhdessä lähes päivittäin.

”Koko tiimi jeesaa aina, koskaan ei tarvitse jäädä yksin miettimään”, Perttu tarkentaa.

Toimistolla vallitsee Pertun mukaan hyvä ilmapiiri, jonne on ”helppo tulla ja helppo olla”. Suuri osa tiimistä tuleekin mieluiten toimistolle työskentelmään, vaikka etätöidenkin teko on mahdollistettu.

Mielekästä työtä oikeasti kilpailukykyisellä korvauksella 

Asiakasprojekteja saa myös valita omien kiinnostuksen kohteiden tai arvomaailman mukaan, mikä tekee työstä entistä mielekkäämpää.

”Ei tule ylhäältä johdettuna, että mieti näille yrityksille nyt kampanjat”, Perttu kiteyttää.

Muutaman kuukauden työskentelyn perusteella Perttu suosittelisikin ehdottomasti OCMG:tä työpaikkana.

”Annetaan hyvin mahdollisuuksia, ja annetaan tukea työlle. Ilmapiiri on oikeasti kannustava”, Perttu tarkentaa.

Kohokohtana Perttu nimeää sen, kuinka nopeasti hän on päässyt hyviin tuloksiin ja mukaan porukkaan. Myös palkkaus kerää Pertulta kehuja.

”Palkkaus on todella, poikkeuksellisen kannustava. Pohja on tosi hyvä, ja kuukausitasolla on helppo päästä hyviin ansioihin. Ihan avoimesti – pääsin toisen täyden työkuukauden jälkeen yli kuuden tuhannen euron kuukausiansioihin”, Perttu kuittaa.

 
markkinoinnin työpaikat myynnin työpaikat myyntityö OCMG Nordic työpaikat Perttu Jussila työkulttuuri työnantajamielikuva