Toiminta kasvaa!

OCMG Nordic Oy on tammikuussa 2021 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, jonka ensimmäinen toimisto avattiin Tampereelle. Valtavan kasvun myötä OCMG avaa alkuvuodesta 2022 uuden toimipisteen Helsinkiin ja palkkaa sinne myös uuden tiimin.

 

”En uskaltanut edes haaveilla näin vauhdikkaasta kasvusta yritykseni ensimmäisenä toimintavuotena. Ensi vuonna toimimme kahdesta kaupungista ja henkilöstömäärä tulee vähintään kaksinkertaistumaan nykyisestä. Olemme tänä vuonna solmineet merkittäviä yhteistyösopimuksia, joiden myötä laajentuminen pääkaupunkiseudulle tulee vahvistamaan kasvustrategiaa.” Toimitusjohtaja Janika Tommila iloitsee.

OCMG Nordic tavoittelee, että saisi neljästä viiteen vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaa uuteen Helsingin toimipisteeseen. Yrityksellä on myös tarve laajentaa toimintaa entisestään myös Tampereella ja etsii parhaillaan suurempia liiketiloja. ”Tietysti myös kansainvälistyminen on pidemmän aikavälin strategiassa.” Tommila kertoo.

OCMG Nordic on ensimmäinen suomalainen vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka toi vaikuttajamarkkinointiin sisältömarkkinoinnin tehot ja vahvan monikanavaisuuden. Yhdistämme tunnetut brändit ja kiinnostavimmat vaikuttajat luoden kohderyhmiä puhuttelevia matcheja.

OCMG Nordicin tavoitteena on tehdä tehokasta ja autenttista B2B- ja B2C -vaikuttajamarkkinointia – ja muuttaa alan totuttuja toimintamalleja. OCMG Nordic panostaa vaikuttajiensa kokonaisvaltaiseen tuntemiseen ja markkinoinnin koko keinovalikon parempaan hyödyntämiseen. OCMG Nordic manageroi Suomen eturivin urheilijoita, luovan alan ammattilaisia ja koko kansan tuntemia kasvoja.

 
kasvuyritys start up vaikuttajamarkkinointi vaikuttajamarkkinointitoimisto