Meille töihin

REKRY AUKI – ASIAKASSUHDEPÄÄLLIKKÖ

OCMG Nordic Oy tekee suomen monikanavaisinta vaikuttajamarkkinointia ja haemme voimakkaan kasvun tueksi asiakassuhdepäällikköä Tampereelle.

Mahdollistamme vaikuttajamarkkinointia suomalaisille yrityksille ja asiakkaitamme on niin suomen suurimmat mainostajat sekä suuressa kasvussa olevat start-upit. OCMG Nordicilla on uniikki ja edistyksellinen konsepti vaikuttajamarkkinoinnin toteutukseen, joka mahdollistaa helpon ostamisen ja kilpailukykyiset ratkaisut. Toteutamme vaikuttajamarkkinointia sosiaalisen median alustoilla ja suomen luetuimmissa printti -ja verkkomedioissa.

OCMG Nordicin omistajat ja johto ovat jokainen tehneet vuosia kädet savessa myyntityötä. Meille ei siis tule yllätyksenä mitä myynnillisessä roolissa tarvitaan onnistuakseen, motivoituakseen ja voidakseen hyvin. Olemme nuorekas, huumorintajuinen ja rento työyhteisö, joka tavoittelee kovia tuloksia. Lisäksi me luvataan tehdä parhaamme joka ainoa päivä erinomaisen työntekijäkokemuksen luomiseen.

 

Mitä tarvitset menestyäksesi tässä tehtävässä?

 • Olet tehnyt B2B-myyntiä menestyksekkäästi vähintään kahden vuoden ajan.
 • Motivoidut siitä, että saat vapaata ja vastuuta.
 • Saat suurimmat kicksit myynnistä.
 • Tiedät miten tänä päivänä tehdään tuloksellista myyntiä.
 • Hyviä digitaitoja, kykyä omaksua uusia järjestelmiä kohtuullisessa ajassa, uuden oppimisen suurta iloa sekä aitoa kiinnostusta sisältö- ja vaikuttajamarkkinointiin.
Työhösi kuuluu uusasiakashankintaa sekä oman asiakassalkun rakentamista. Tulet saamaan myös valmiita asiakkuuksia hoitoosi, jotta aloitus on mahdollisimman motivoivaa. Lisäksi tukenasi on suomen tuloksellisimmat vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka auttavat sinut vauhtiin. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa, edetä ja saada vastuuta niin paljon, kuin olet valmis vastaanottamaan.

Ihmisenä olet idearikas, helposti lähestyttävä ja haluat puhaltaa kanssamme yhteen hiileen! Toivomme, että olet tiimipelaaja, joka on valmis heittäytymään täysillä uusiin haasteisiin.

 

Miksi näin lahjakas moniosaaja tulisi meille?

 • Saat pohjapalkan joka sijoittuu 2000 – 2300 välille riippuen kokemuksestasi
 • Pohjapalkan lisäksi saat provision ilman palkkakattoa. Provisiomalli on erittäin hyvä -eikä pelkästään yrityksen johdon mielestä. Koeajan ylittäneillä myyjillä on keskipalkka 3900-4700 euron tietämillä.
 • Osaamme motivoida sanoin, teoin ja konkretian kautta. Toinen arvostaa rahaa ja toinen vapaa-aikaa, tiedämme sen.
 • Saat vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Suomen monikanavaisimmasta vaikuttajamarkkinointitoimistosta.
 • Tiimin, joka todellakin haluaa auttaa sinut onnistumaan. Me iloitaan yhdessä jokaisen onnistumisesta.
 • Nykyaikaiset työvälineet muun muassa. MacBook -tietokone.
 • Upea ja viihtyisä toimisto Tampereen keskustassa ja luonnollisesti etätyömahdollisuuden.
Saat ISON etulyöntiaseman muihin hakijoihin, jos olet tehnyt ratkaisukeskeistä mediamyyntiä sekä olet onnistunut luomaan vahvoja asiakassuhteita ja verkostoja. Käy tutustumassa meidän arkeen tästä linkistä!

Laita vapaamuotoinen hakemus janika@ocmgnordic.com tai soita 045 845 449

 

Janika Tommila, toimitusjohtaja