Avoimet työpaikat Helsinkiin ja Tampereelle

Avoin työpaikka: Influencer Marketing -Trainee

 

Etsimme myös avoimien hakujen lisäksi jatkuvasti myynnin ammattilaisia asiakassuhdepäälliköksi Tampereelle ja Helsinkiin. Asiakassuhdepäällikön tehtävässä teet aktiivista uusasiakashankintaa ja luot sidosryhmäsuhteita sekä verkostoidu. Pääset arjessa myymään tuotetta, jolle on aito kysyntä. OCMG Nordic on lyhyessä ajassa profiloitunut vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaksi. Pääset myös kokemuksen kartuttua toimimaan vaikuttajien managerina.

Mahdollistamme vaikuttajamarkkinointia suomalaisille yrityksille. OCMG Nordicilla on uniikki ja edistyksellinen konsepti vaikuttajamarkkinoinnin toteutukseen, joka mahdollistaa helpon ostamisen ja kilpailukykyiset ratkaisut. Toteutamme vaikuttajamarkkinointia sosiaalisen median alustoilla ja Suomen luetuimmissa printti -ja verkkomedioissa.

OCMG Nordicin johdon jäsenistä jokainen on tehnyt vuosia kädet savessa myyntityötä. Meille ei tule yllätyksenä mitä myynnillisessä roolissa tarvitaan onnistuakseen, motivoituakseen ja voidakseen hyvin. Meillä on aidosti kysytty tuote myytävänä, joka tekee myyntityöstä mielekästä. Työssä tulet kokemaan onnistumisia ja pääset työskentelemään markkinoinnin isoimman trendin, vaikuttajamarkkinoinnin parissa.

Toivomme, että olet ihmisenä yrittäjähenkinen sekä itseohjautuva. Sinun ei tarvitse olla valmis vaikuttajamarkkinoinnin syväosaaja, vaan me koulutamme sinut sellaiseksi. Oletamme kuitenkin, että seuraat jo nyt aktiivisesti vaikuttajia. Olemme nuorekas, huumorintajuinen ja rento työyhteisö, joka tavoittelee yhdessä kovia tuloksia. OCMG Nordic lupaa tehdä parhaansa joka päivä erinomaisen työntekijä- ja asiakaskokemuksen luomiseen. Haluamme työnteon olevan meillä luovaa, hauskaa ja joustavaa. OCMG Nordic on yrityksenä tuore, mutta vakaa työnantaja, joka panostaa työntekijöihinsä aidosti.

Juttele allaolevan rekrybotin kanssa ja katsotaan, jos otat seuraavan stepin urallasi meillä;

Janika Tommila, toimitusjohtaja