Meille töihin

Meillä on aina paikka auki kovalle tekijälle!

Hakeminen on tehty äärettömän helpoksi: ei hakemuksia tai CV:n päivittämisiä, ainoastaan lyhyt keskustelu tämän artikkelin lopussa olevan rekrybottimme kanssa.

 

OCMG Nordic Oy on vuonna 2020 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto. Olemme voimakkaasti kasvava start – up, jossa yhdistyy tuoreen yrityksen vaikuttamismahdollisuudet ja ison yrityksen vakaus. Meillä on nuorekas, huumorintajuinen ja ehdottomasti lämmin työyhteistö, jossa kaikki ovat samalla viivalla. OCMG Nordicin johto tekee kaikkensa sen eteen, että meillä ei eletä viikonloppuja varten.

Tarjoamme myynnin työpaikkoja alansa kovimmille osaajille. Tällä hetkellä etsimme vain jo kokemusta kerryttäneitä osaajia, jotka mahdollistavat kilpailuetua osaamisellaan. Sen lisäksi, että maksamme mitä parhaalle kuuluu varmistamme, että myös työ on mieluisaa.

Miksi se alansa kovin osaaja tulisi meille töihin?

  • Osaamme motivoida sanoin, teoin ja konkretian kautta. Toinen arvostaa rahaa ja toinen vapaa-aikaa, tiedämme sen.
  • Luvataan tehdä parhaamme joka ainoa päivä erinomaisen työntekijäkokemuksen luomiseen.
  • Meillä on tarjolla ainutlaatuinen palveluratkaisu joka on haluttu sekä edistyksellinen.
  • Tarjoamme onnistumiseen, ei työvuosiin sidottuja etenemismahdollisuuksia.

Me uskomme siihen, että hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.

Kokemuksesta tiedämme, että mikromanagerointi, liian pieni palkka, joustamaton työnantaja sekä luottamuksen puute tappaa motivaation nopeasti. Olemme moderni ja nykyaikainen työnantaja, joka panostaa ihmisiin.

Ei muuta, kun hyviä keskusteluja botin kanssa!

Janika Tommila, toimitusjohtaja