Meille töihin?

Mahdollistamme vaikuttajamarkkinointia suomalaisille yrityksille. OCMG Nordicilla on uniikki ja edistyksellinen konsepti vaikuttajamarkkinoinnin toteutukseen, joka mahdollistaa helpon ostamisen ja kilpailukykyiset ratkaisut. Toteutamme vaikuttajamarkkinointia sosiaalisen median alustoilla ja Suomen luetuimmissa printti -ja verkkomedioissa.

Meillä työntekijät tulevat aina ensin. Emme välitä pikasuhteista vaan etsimme työntekijöitä tositarkoituksella, ja siksi rekrytointiprosessi on meillä kolmivaiheinen. Tällä haluamme varmistaa, että löytäisimme pitkäaikaisen huipputyypin, joka viihtyy, kokee onnistumisia ja tuntee intohimoa työtään kohtaan. Meillä rekrytointipäätökseen osallistuu kaikki työntekijät. Olemme tiivis työyhteisö ja meille on todella tärkeää, että ihan koko tiimi osallistuu päätöksen tekoon uudesta työkaverista. Enemmistön työntekijöistä tulee kannattaa uuden työntekijän palkkaamista.

Me olemme nuorekas, huumorintajuinen ja rento työyhteisö, joka tavoittelee kovia tuloksia. Lisäksi lupaamme tehdä parhaamme joka ainoa päivä erinomaisen työntekijäkokemuksen luomiseen. Haluamme työnteon olevan hauskaa ja joustavaa. Sen lisäksi tarjoamme etenemismahdollisuuksia voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja erittäin motivoivan palkkauksen.

Juttele allaolevan rekrybotin kanssa, jospa seuraava askeleesi olisi meillä.

Janika Tommila, toimitusjohtaja