Meille töihin

OCMG Nordicin johto tekee kaikkensa sen eteen, että meillä ei eletä viikonloppuja varten.

 

“Mä oon saanut työurani nauttia motivoivasta ja laadukkaasta johtamisesta. Valitettavasti myös huonosta. Väitän siis ihan aidosti tietäväni mikä merkitys johtamisella on. Johtaminen on avain niin tulokseen, että hyvinvointiin. Jos meidän asiantuntijat ei voi hyvin niin myöskään mun yritys ei menesty. Mun tärkein tehtävä tässä yrityksessä on varmistaa, et meidän henkilökunta on onnellisia.” – Janika Tommila, toimitusjohtaja

Olemme voimakkaasti kasvava start – up, jossa yhdistyy tuoreen yrityksen vaikuttamismahdollisuudet ja ison yrityksen vakaus. Meillä on nuorekas, huumorintajuinen ja ehdottomasti lämmin työyhteistö, jossa kaikki ovat samalla viivalla.

Tarjoamme markkinoinnin – ja myynnin työpaikkoja alansa kovimmille osaajille. Tällä hetkellä etsimme vain jo kokemusta kerryttäneitä asiantuntijoita, jotka mahdollistavat kilpailuetua osaamisellaan.

Miksi se alansa kovin osaaja tulisi meille töihin?

  • Osaamme motivoida sanoin, teoin ja konkretian kautta. Toinen arvostaa rahaa ja toinen vapaa-aikaa, tiedämme sen.
  • Luvataan tehdä parhaamme joka ainoa päivä erinomaisen työntekijäkokemuksen luomiseen.
  • Meillä on tarjolla ainutlaatuinen palveluratkaisu joka on haluttu sekä edistyksellinen.
  • Tarjoamme onnistumiseen, ei työvuosiin sidottuja etenemismahdollisuuksia.

Me uskomme siihen, että hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.

Kokemuksesta tiedämme, että mikromanagerointi, liian pieni palkka, joustamaton työnantaja sekä luottamuksen puute tappaa motivaation nopeasti. Olemme moderni ja nykyaikainen työnantaja, joka panostaa ihmisiin.

Tarjoamme erittäin motivoivan palkkausmallin, joka koostuu reilusta pohjapalkasta sekä tulospalkkiosta ilman palkkakattoa.

Työmahdollisuuksista antaa lisätietoa meidän kapteeni, Janika Tommila

janika@ocmgnordic.com
045 8459 449